Hvordan det fungerer

Følg fem enkle trinn for å bli fremtidens boligeier

En fornøyd kvinne sitter på et bord og smiler varmt i en godt opplyst stue, utstråler gleden over å finne drømmeboligen sin
01

Uforpliktende søk online

Søk nå og få en forhåndsgodkjennelse. Det er gratis, enkelt og kommer uten forpliktelser. Dette passer for deg med fast inntekt og evne til å betjene et boliglån, men som foreløpig mangler egenkapital til et lån i banken. Sjekk ut boligbudsjettet ditt med vår boligkalkulator.

Søk her
Søk her
02

Velg din bolig

Det er opp til deg å finne boligene for salg som du liker. Hopp over leiemarkedet og velg blant eiendommer på salg, hvor du har mye større alternativer.

En lykkelig familie på tre, inkludert foreldre og en baby, ser sammen mot en lys fremtid i sitt nye hjemEn hånd som trygt hviler på et bord, ved siden av husnøkler – et symbol på beredskap for å bli boligeier
03

Address kjøper boligen for deg

Når du er godkjent for å bli kunde hos oss - og du har funnet boligen du liker, legger vi inn et bud på boligen. Du trenger ikke være involvert i denne prosessen, vi tar oss av den, slik at du kan forberede deg på å leve i den.

04

Flytt inn og begynn å spare

Når vi har fullført kjøpet, kan du flytte inn og leie boligen av oss i en periode på fem år i første omgang. Avtalen kan forlenges dersom du ikke er helt i mål etter år fem. Du vil ha rett til å kjøpe boligen til en forhåndsavtalt justert pris. Du kan også investere i boligen under leieperioden for å bli medeier. Økt eierandel gir større andel av potensiell verdistigning, samt reduserte leiekostnader tilsvarende eierandelen. Du vil også ha muligheten til å spare mer i tillegg til leie betalingen på en sparekonto som tilbys av vår partner bank.

En kvinne pleier kjærlig en planteEn kvinne leser bok ved et vindu i sitt rolige hjem
05

Boligen kan bli din

Når du er klar og har spart nok penger til å finansiere egenkapitalen for boligkjøpet, og banken din har utstedt et finansieringsbevis, kan du kjøpe boligen av oss til den avtalte prisen. Gratulerer, du har blitt boligeier!

Fortsatt ikke overbevist ?

La oss snakke sammen

Vi er her for å svare på alle spørsmålene du måtte ha. Send oss ​​en melding.
Fortsatt ikke overbevist ?

Avtal et møte og la oss snakke sammen

Meeting time: 30 min.

Få en personlig og gratis introduksjon til Address. Her får du også mulighet til å stille helt konkrete spørsmål angående ditt boligkjøp

En fornøyd kvinne smiler varmt i en godt opplyst stue, utstråler gleden over å finne drømmeboligen sin