Address inngår partnerskap med svenske Navian

Vi har gleden av å kunngjøre et strategisk partnerskap i Sverige med Navian, vinneren av 2023 Nordic PropTech Awards.

Dette partnerskapet symboliserer et felles engasjement for å takle utfordringen med overkommelige boliger, ved å omdefinere hvordan enkeltpersoner finansierer, investerer i og får tilgang til eiendomsmarkedet i Sverige. Det representerer et betydelig skritt mot å forbedre tilgjengeligheten til eiendomsinvesteringer og moderniseringen av eiendomsmarkedet.

Address har utviklet et uavhengig brukersentrert leie-til-eie program, som skal skaleres med deres kommende boligfond, inkludert en kundesentrert digital løsning som sømløst integrerer teknologi med konseptet deres. Løsningen vil forenkle overgangen fra leie til eierskap av hjemmet kunden velger. Denne innovative tilnærmingen harmonerer med Navians visjon om å tilby eiendomsinvestorer og utviklere innovative løsninger for eiendomsutvikling som imøtekommer deres skiftende behov.

"Address sin innovative tilnærming til Leie-til-Eie løsninger har fanget vår oppmerksomhet, og vi gleder oss til å slå oss sammen med dem," sa Sergey Kazachenko, administrerende direktør i Navian. "Ved å kombinere Navians nettverk og ekspertise innen eiendom med Address sin visjonære teknologi, er vi klare til å omforme eiendomsmarkedet i Norden, og tilby en mer strømlinjeformet og styrkende opplevelse for de som ønsker å investere i eiendom."

Gjennom dette partnerskapet er Navian og Address dedikerte til å drive frem positiv forandring og ta samfunnsansvar i det svenske eiendomsmarkedet ved å gjøre boligkjøp mer tilgjengelig. Address sin banebrytende Leie-til-Eie plattform gir en unik mulighet for eiendomsinvestorer til å generere stabile økonomiske avkastninger kombinert med samfunnsmessig påvirkning, mens eiendomsutviklere får tilgang til en institusjonell partner som en del av deres finansieringsstruktur for boligutvikling.

"Hva som trakk oss mot Navian var deres innovative tilnærming til løsninger for eiendomsutvikling og deres engasjement for å gjøre en innvirkning. Ved å kombinere Navians omfattende nettverk og ekspertise innen eiendom med våre banebrytende løsninger, gjør vi det mulig å skalere løsningen vår effektivt i Sverige og imøtekomme det presserende behovet for nye løsninger for boligkjøp og utvikling i Norden," sa Nedim Mavric, medgrunnlegger og daglig leder i Address.

Vårt samarbeid går utover teknologi og investeringer. Det handler om samfunnsansvar, positiv forandring og håndgripelig påvirkning. Det handler om å adressere en megatrend, nemlig synkende boligoverkommelighet, i et meget stort marked - boligeiendom," avsluttet Nedim Mavric.

 

Om Navian:

Navian, grunnlagt i Stockholm i 2020, er markedets første digitale plattform som knytter sammen hver fase av reisen for eiendomsutvikling. De tilbyr tjenester som trengs for å gjøre eiendomsinvestering og utvikling mer effektiv, forenklet og tilgjengelig for alle. Visjonen deres er å åpne døren for nye måter å utvikle og investere i eiendom for private og institusjonelle investorer, små og mellomstore utviklere, samt andre tjenesteleverandører innen eiendom og teknologi.

Relaterte innsikter

No items found.